Povestea blogului împletit *Împletiturile Minei*

*Împletiturile Minei* vă urează un călduros… Bine ați venit!

Într-o zi de toamnă friguroasă a luat naștere blogul *Împletiturile Minei*… un blog menit să reunească domnițele pasionate de tricotat, croșetat și lucru manual.

În esență *Împletiturile Minei* este un blog handmade în care lucrurile făcute cu propriile mâini se află în centrul atenției.
Împletiturile cu andrele, fac casa bună cu croșeta și acul de cusut, precum și cu lipiciul necesar lucrului manual. O să învățăm împreună, pas cu pas, să tricotăm, să croșetăm, să ne jucăm cu materialele textile și nu în ultimul rând să reciclăm ceea ce nu mai folosim.

Deasemenea, pe blog găsiți tutoriale video despre cum să tricotați, și aici sunt incluse: ochiurile de bază în tricotaj (ochiul pe față, ochiul pe față răsucit și ochiul pe dos), montarea ochiurilor în tricotaj (montarea simplă, dublă și cu andrele), creșterea ochiurilor în tricotaj, scăderea ochiurilor în tricotaj, modele de tricotat/tricotaj, încheierea tricotajului, precum și uneltele necesare începerii acestui meșteșug străvechi (tipuri de andrele, fire de tricotat și alte ustensile).

O altă cameră a blogului o să expună cu mândrie lucrările înfăptuite cu mare drag de mine: fulare tricotate, broșe, coliere și alte accesorii, toate realizate cu multă răbdare.

Trecem de la camera cu exponate la o alta, ce se adresează domnițelor cochete și anume lucrul manual unde includem realizarea florilor din material textil și accesorii realizate din diferite materiale.

Ca și o concluzie, trăsătura principală a acestui blog este de a oferi persoanelor interesate posibilitatea de a învăța meșteșuguri străvechi și de a reaprinde flacăra lucrului manual.

Cu drag,

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reclame

Înscrie-ți adresa de email și vei primi notificări când apar articole noi pe Împletiturile Minei.

Follow Împletiturile Minei on WordPress.com
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: