Modelul de tricotat “Boboci”

Modelul de tricotat “Boboci” este un model ușor de lucrat, cu o textură perfectă pentru realizarea unei borduri sau a unei veste. Modelul se poate lucra atât monocolor cât și bi/multicolor.

Modelul se lucrează pe un număr de ochiuri multiplu de 2.

Rândul 1 (cu mov): toate ochiurile se lucrează pe față.
Rândul 2 (cu mov): toate ochiurile se lucrează pe dos.
Rândul 3 (cu negru): un ochi pe față, *(se lucrează un ochi pe față, fară să se scoată ochiul lucrat de pe andreaua stângă, apoi se adaugă un ochi pe andreaua dreaptă prin înfășurarea firului pe aceasta si se mai lucreză încă un ochi pe față – o să rezulte 3 ochiuri), trecem următorul ochi nelucrat pe dos*, se termină rândul cu un ochi pe față; Se repetă ce se află între ** până la sfârșitul rândului.
Rândul 4 (cu negru): un ochi pe față, *se trece un ochi nelucrat pe dos, următoarele 3 ochiuri se lucrează împreună pe față luate prin bucla din spate* se termină rândul cu un ochi pe față; Se repetă ce se află între ** până la sfârșitul rândului.
Rândul 5 (cu mov): toate ochiurile se lucrează pe față.
Rândul 6 (cu mov): toate ochiurile se lucrează pe dos.
Rândul 7 (cu negru): un ochi pe față, *se trece un ochi nelucrat pe dos, (se lucrează un ochi pe față, fară să se scoată ochiul lucrat de pe andreaua stângă, apoi se adaugă un ochi pe andreaua dreaptă prin înfășurarea firului pe aceasta si se mai lucreză încă un ochi pe față – o să rezulte 3 ochiuri)*, se termină rândul cu un ochi pe față; Se repetă ce se află între ** până la sfârșitul rândului.
Rândul 8 (cu negru): un ochi pe față, * următoarele 3 ochiuri se lucrează împreună pe față luate prin bucla din spate, următorul ochi se trece nelucrat pe dos*, se termină rândul cu un ochi pe față; Se repetă ce se află între ** până la sfârșitul rândului.

Modelul de tricotat "Boboci" | Împletiturile Minei Modelul de tricotat "Boboci" | Împletiturile Minei Spatele modelului „Boboci”Modelul de tricotat "Boboci" | Împletiturile Minei

Spor la împletit!

Cu drag,
ImpletiturileMinei.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.